Δημήτρης Λυράκος

Αργυρώ Γκόλφη

Ο Δημήτρης είναι Ψυχολόγος (Άδεια Άσκησης Επαγγ. Α.Π. 8543, κάτοχος Europsy), απόφοιτος του Πανεπιστημίου  της Γλασκόβης του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει εξειδικευτεί στην Κλινική και Δικαστική Ψυχολογία. Πραγματοποίησε την εκπαίδευσή του στην Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας του AaronBeck, δημιουργού της συγκεκριμένης θεραπευτικής προσέγγισης.

Έχει εργαστεί σε κλινικούς φορείς, ψυχικής υγείας, κέντρα απεξάρτησης,  κοινωνικής υποστήριξης ψυχικά ασθενών, σωφρονιστικούς φορείς και αλλού. Πέραν της δραστηριοποίησης του στην BeThinkers, είναι ιδρυτής της Filistos A.C.T. Assessment Consulting & Training παρέχοντας εργαλεία αξιολόγησης εργαζομένων και υπηρεσίες συμβουλευτικής σε οργανισμούς. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου του Τορίνο σε ποικίλες έρευνες υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Δημήτρης είναι μέλος του Αμερικανικού και Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων, του Διεθνούς Συλλόγου Διαμεσολαβητών, του Διεθνούς Συλλόγου Δικαστικών Ψυχολόγων και κάτοχος Europsy. Τέλος, είναι δεινός μάγειρας, εκπαιδευτής Αυτοδυτών του οργανισμού Scuba School International (SSI) και του Ιδρύματος Κουστώ.

Η Αργυρώ είναι Ψυχολόγος (Άδεια Άσκησης Επαγγ. Α.Π. 948/09), απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εξειδίκευση στην Οργανωτική/Εργασιακή Ψυχολογία (University of Nottingham, UK).

Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής. Έχει εργαστεί συμβουλευτικά με ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και με ψυχικά ασθενείς σε Κέντρα Ψυχικής Υγείας. Έχει εμπειρία στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη εργαζομένων και των οικογενειών τους και είναι επιστημονική συνεργάτης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ΑΜC.

Εκτός από την δραστηριότητά της στην BeThinkers, είναι Στέλεχος Ανθρώπινου Δυναμικού και ένθερμη Cavistas υποστηρίζοντας την Προσέγγιση CAVE για την Ανθρώπινη Ανάπτυξη (www.thecaveapproach.com). Η Αργυρώ είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS) και κάτοχος Europsy. Πραγματοποιεί εισηγήσεις σε επιστημονικά συνέδρια ενώ φροντίζει για την δια βίου επιμόρφωσή της με σεμινάρια, workshops και εκπαιδεύσεις. Αγαπά την κηπευτική και τις πεζοπορίες.